Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Binnenkort kan padel gespeeld worden bij Peakz Padel in de IJsselhallen

Zwolle – Naast Padel Zwolle krijgt de Hanzestad een nieuwe padelclub: Peakz Padel. De club is al in meerdere steden, zoals Utrecht, Amsterdam en Groningen te vinden onder de naam Play Padel Club, maar vanaf 1 mei wordt de naam veranderd naar Peakz Padel. De club is met zes indoor banen en vier outdoor banen te vinden in de IJsselhallen.

Peakz

Zwolle bezit momenteel over één padelclub, maar vanaf zaterdag 3 mei zal de stad met een club meer worden verrijkt. Op 1 mei zullen de buitenbanen bespeelbaar worden en wordt de naam verandert. Op 3 mei zal de club opengaan.

Padel

Padel is een racket- en balsport voor twee spelers. Tijdens het spel moet de bal over het net naar de andere speelhelft geslagen worden zonder dat het de wanden raakt, Het spel kan zowel als enkelspel als dubbelspel gespeeld worden. De sport is een mix van tennis en squash. De afgelopen jaren is de sport in Nederland enorm gegroeid.

Voor de opnames van het item heeft het personeel op beeld laten zien hoe het spel werkt. Op dit moment zijn binnensporten nog verboden.
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Gerelateerde artikelen

Back to top button