Nieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpaginaZorg & Welzijn

Deelnemers Leger des Heils keurig gekapt de Kerstdagen in; mooie actie Thorbecke SG & Ben’s Barbershop

Zwolle – Leerlingen en docenten van de Thorbecke Praktijkonderwijs zijn maandagochtend gestart met een bijzondere actie voor het Leger des Heils. Ze gingen naar het 50/50 Workcenter aan de Dijkstraat om de deelnemers van het Leger des Heils te verwennen met verschillende behandelingen.

Denk aan haar stylen of een knipbeurt, handverzorging en/of nagels lakken. Of gewoon een gezellig praatje met een kopje koffie en een heerlijk stuk gebak gemaakt door de Thorbecke leerlingen van het praktijkvak Koken. Het knippen wordt gedaan door leerlingen van de Thorbecke onder begeleiding van Ben en twee leerling-barbieren van Ben’s Barbershop.

Het enthousiasme van de leerlingen van Zorg & Dienstverlening -die dit project zelf hebben bedacht- is ook overgeslagen naar andere afdelingen van de school: Zo werden bij Horeca Bakkerij en Recreatie (HBR)bonbons gemaakt en verpakt, en werden er flyers, kerststukjes en sleutelhangers gemaakt.

De tachtig deelnemers van het Leger des Heils krijgen na afloop een Kerst Goodiebags uitgedeeld met bonbons, een kerstkaart en sleutelhangers. De tasjes zijn vrijwillig gevuld door medewerkers van de Thorbecke.

Gerelateerde artikelen

Back to top button