EconomieNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Bijna halve ton aan waarde verhandeld op Beursvloer Zwolle

Zwolle – Aan het begin van de avond is op de Beursvloer Zwolle in het Hedon voor ongeveer € 45.000 aan waarde verhandeld. Maar liefst 94 keer konden commerciële bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Zwolle iets voor elkaar betekenen door het aanbieden van diensten, producten of kennis. Met een ‘notariële’ akte legden ze vast wat ze voor elkaar konden betekenen. Maar dan wel met gesloten beurs.

Zo was Landschap Overijssel op zoek naar matches om een buurttuin te realiseren bij de Vogellanden in de Pierik. In totaal wisten ze 5 mooie matches te maken. Eén van de matches was met de hoveniersorganisatie Donker Groen die hun gaat helpen met een waterpomp. Zij kunnen nu vooruit.

En ook de organisatie ArboPositief Zwolle heeft een mooie match gemaakt. Zij gaan samen met Crowd Media LinkedIn trainingen verzorgen voor werkzoekenden.

Alle gerealiseerde matches moeten binnen 1 jaar na afloop van Beursvloer Zwolle worden gerealiseerd. De Beursvloer is een evenement dat georganiseerd wordt door vrijwilligersorganisatie Zwolle Doet en de Zwolse Uitdaging.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button