Radio

Bierpop in Zwolle blijkt gouden zet voor Miss Montreal

Zwolle – Het is de vierde keer dat het festival georganiseerd wordt door Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans. Eerder maakte de zangeres bekend dat Bierpop dit jaar de overstap maakt van Hardenberg naar de IJsselhallen in Zwolle. Festival Bierpop boekt deze editie met Kensington een van de populairste bands van Nederland als headliner én heeft er dit jaar een 2e podium bij. Bij de aankondiging van de vierde editie werd al bekend dat Miss Montreal zelf, Wulf en viral duo Suzan en Freek dit jaar onderdeel vormen van de line-up.

Met het 2e podium wil Bierpop meer aandacht geven aan regionaal talent. Het ‘Bruispodium’ is een samenwerking met Buro Ruis en poppodium Hedon. The Cool Quest, Money & The Man en Stones Sessions mogen dit podium inluiden. Middels een actie was het ook mogelijk voor beginnende bands om kans te maken op een plek op Bierpop. Rockband uit het oosten ‘Cold Turkey’ kwam hier als winnaar uit de bus, en maakt de line-up compleet.

NPO Radio 2 Muziekcafé zendt live uit vanaf het festival van 16:00 tot 23:00. Dat is een primeur voor Bierpop, dat hierdoor al om 15:00 uur haar deuren opent voor bezoekers die de radiouitzending met optredens van artiesten als Diggy Dex en Miss Montreal willen bijwonen.

Over het strikken van Kensington stelt Sanne Hans: “Het is echt TE GEK dat de meest succesvolle en knapste band van Nederland gewoon op mijn Bierpop wil spelen! En als afsluiter met alles erop en eraan! Kan ik ook eens een biertje doen na mijn show!”

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 39.95.

De verkoop is reeds gestart via www.bierpop.nl

Miss Montreal

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button