Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Bewoners Driezorg wandelen in de buitenlucht

Zwolle – Na een lange winter is het goed om weer naar buiten te gaan. Dat is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.Daarom is Driezorg gestart met de ‘Actie Frisse Lucht’.

Wandelen

De actie is gestart op initiatief van Driezorg en wordt uitgevoerd door twee studenten van Windesheim. De komende maand vertrekt er elke maandag een Driezorg busje met ongeveer acht bewoners voor een mooie wandeling in de natuur. Studenten Wouter en Milan geven uitleg over het wandelgebied. Via een toeristische route wordt terug gereden naar de locatie en nagepraat met soep en broodjes.

Locaties

Komende maand gaan de bewoners van Driezorg-locaties Berkumstede, De Rivierenhof, De Havezate en De Kievitsbloem op stap. Locatie De Venus is al geweest. De warme temperaturen werden niet verwacht. De soep van die dag was dan ook snert. De bewoners genoten zichtbaar. “Je ziet gewoon dat ze genieten,” vertelt Ilja Kuipers, coördinator-welbevinden van De Venus. Blijkt de actie een succes, dan zijn er plannen dit vaker te doen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button