112 nieuwsDit is een commerciële partnerbijdrageEconomieNieuws uit ZwolleOndernemend nieuwsRegioVoorpagina

Better Safe Than Sorry Arnhem

Zwolle – Woensdag 4 oktober is het Gelredome in Arnhem de locatie voor alweer de vierde editie van Better Safe Than Sorry, het congres dat Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland houdt in samenwerking met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland.

 

 

Ondernemers worden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken met betrekking tot de diverse vormen van cybercrime waarmee je te maken kunt krijgen of krijgt. De verwachting is dat ondernemers niet zozeer NIET met cybercrime te maken krijgen, maar dat de vraag meer is: wanneer krijg je ermee te maken.

In het congresprogramma komt een slachtoffer aan het woord, het cybercrimeteam vertelt wat je kunt doen om een aanval te voorkomen, Daniel Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws maakt zijn opwachting en Mats Dekker laat zien hoe je verrekt eenvoudig in een kwartier een phishing-mail bouwt, bijna niet van echt te onderscheiden.

Voor de inwendige mens wordt (goed) gezorgd. Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich op ondernemers in de gemeenten van Gelderland-Midden. Je bent met maximaal vier personen van jouw onderneming welkom.

Programma

16.30 uur: inloop en ontvangst
17:00 uur: opening
17:10 uur: Marcel de Boer, financieel directeur Hoppenbrouwers Techniek, vertelt over HACK, de ransomware aanval op zijn bedrijf
17:30 uur: presentatie Daniel Verlaan
18:15 uur: buffet
19:15 uur: presentatie Cybercrimeteam politie-eenheid Oost-Nederland
19:45 uur: Mats Dekker met phishing demo

20:00 uur: RedTeam Security met hack-demonstratie
20:15 uur: netwerken en infomarkt
21:30 uur: afsluiting

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren