112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bestuurster ‘Autodrop voorval’ mede door social media bekend

Zwolle – Afgelopen dinsdag 15 november vond er een aanrijding plaats op de rotonde van de Mastenbroekerallee met de Klokkengieterlaan in Stadshagen. Daar werd een 7 jarig jongetje aangereden op zijn fiets door een vermoedelijk zwarte Peugeot Partner.

De bestuurster was nog wel gestopt voor de moeder en zijn twee zusjes die voor hem fietsen maar zag de jongen over het hoofd. Door de val heeft de jongen een pijnlijke knie overgehouden en is er schade ontstaan aan zijn fiets.

De bestuurster heeft het voorval al dan niet goed bedoeld afgedaan met een zak autodrop. In plaats van, wat de moeder voorstelde, om op een veilige plek te gaan staan omdat het overige verkeer vast liep, is de bestuurster weggereden.

Social Media

De politie deed een oproep, onder andere op social media, met het verzoek aan de betrokken bestuurster en eventuele getuigen zich te melden naar aanleiding van de aanrijding met het 7 jarig jongetje. Mede dankzij de kracht van social media is de bestuurster inmiddels bekend en heeft de politie contact met haar gezocht.

Lees ook

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button