Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Bestuur Van Balen ingesteld als nieuw SOOZ-bestuur

Zwolle – Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ), dé belangenbehartiger voor de Zwolse student, heeft een nieuw bestuur gekozen. Studenten kunnen voor alle zaken die hen aangaan bij het SOOZ terecht.

Op woensdag 13 juli heeft de Algemene Ledenvergadering van het Studenten Overleg Orgaan Zwolle ingestemd met de benoeming van Bestuur Van Balen. Vanaf 1 september zullen zij de stem van de Zwolse studenten gaan vertegenwoordigen.

Arnold van Balen zal als voorzitter leiding geven aan dit bestuur. Verder zal het bestuur bestaan uit vicevoorzitter Joppe Hulshof, secretaris Floor van Herwijnen, penningmeester Yvette Staring en algemeen lid Inge Rietberg. De nieuwe voorzitter geeft aan dat het nieuwe bestuur veel zin heeft in komend jaar. ‘Ik kijk erg uit om samen met het bestuur aan de slag te gaan om de belangen van studerend Zwolle te behartigen. We willen de mooie wegen die het voorgaande bestuur is ingeslagen voortzetten en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken en mee aan de slag gaan.”

“Tot slot nog mijn complimenten naar de wervings- en sollicitatiecommissie voor het samenstellen van ons vijfkoppige bestuur voor komend collegejaar. Ook dank naar het huidige bestuur naar de prettige overdracht. We kunnen bijna niet wachten om vanaf 1 september van start te mogen.’

De komende weken zal Bestuur Van Balen zich klaarmaken om het stokje over te nemen van Bestuur Ruesink. Vanaf 1 september zit het termijn van Bestuur Ruesink erop en zal het nieuwe bestuur zich inzetten om er een schitterend jaar van te maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button