Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bestuur Stedelijk Museum Zwolle steunt ondernemingsplan ‘Allemaal Zwolle’

Zwolle – Het bestuur van het Stedelijk Museum Zwolle heeft met interesse kennis genomen van de plannen van ‘Allemaal Zwolle’.

Het bestuur ziet voldoende aanknopingspunten om verder mee te werken aan de realisatie van het ondernemingsplan ‘Allemaal Zwolle’. Er zijn weliswaar vragen m.b.t. nadere uitwerkingen, twijfels over de realiteit en zorgen over een aantal risico’s, het bestuur verwacht echter dat deze bij de verdere uitwerking beantwoord en opgelost kunnen worden. Daarover vinden reeds stevige, maar goede gesprekken plaats. Het bestuur streeft er naar over alle belangrijke onderwerpen (o.a. medewerkers, collectie, gebouw) overeenstemming te bereiken over de uitwerking.

Het bestuur gaat voor de komende periode uit van een afgestemd proces tussen enerzijds opbouw ‘Allemaal Zwolle’ en beëindiging functies SMZ, waarbij de nieuwe organisatie en het SMZ met eigenstandige verantwoordelijkheden maar in een gelijkwaardige positie opereren. De noodzaak tot afstemming en synchronisatie is er vanuit principiële overwegingen, maar is ook praktisch handiger

Gerelateerde artikelen

Back to top button