RadioVoorpagina

Bertolf Lentink eerste gast in Soundtrack van Zwolle

“Een uur lang kletsen over muziek, altijd leuk”

Zwolle – Door welke plaat raak jij geïnspireerd? Welke muziek dreunt er thuis door je speakers? Waar wordt je altijd vrolijk van? Bekijk iemands platenverzameling en je kent de persoon pas echt, wordt wel eens beweerd. Kortom als je de ‘soundtrack’ van iemand kent, weet je al heel veel. “Maar wat nu”, bedacht Alie de Vries, “als je een stad wilt leren kennen?”
Het antwoord daarop geeft ze in het nieuwe Radio Focus-programma
De Soundtrack van Zwolle.
Gesprekken voeren is mijn werk maar vooral ook mijn passie. Ik deed het al ruim 70 keer voor Weekkrant de Peperbus en schreef er stukken over. Vanaf nu kunt u bij Radio Focus rechtstreeks meeluisteren met de gesprekken die ik ga voeren met Zwollenaren in een serie genaamd De Soundtrack van Zwolle. Elke eerste zondagmiddag van de maand. Aan de hand van hun eigen muziekkeuze. Een uur lang de diepte in met muziek van de gasten zelf. Het zijn de mensen die onze mooie stad Zwolle maken. Het zijn deze mensen die de Soundtrack van Zwolle vormen.”

Terwijl de muziek speelde gingen de gesprekken gewoon door. Alie merkte dan ook op: “We hadden ook wel twee uur kunnen vullen.” ©RTV Focus Zwolle

Bertolf Lentink eerste gast

De eerste aflevering van deze nieuwe serie wordt zondag 2 december uitgezonden. Alie spreekt daarin Bertolf Lentink. Over zijn eerst gekochte plaatje, zijn plotselinge succes destijds en over waar hij nu staat als zanger. Of zoals hij het zelf samenvatte “Een uur lang kletsen over muziek, altijd leuk.”

Klik hier om naar de uitzending te gaan

Dus zet zondagmiddag een pot thee, voetjes op tafel en luister mee naar wat Bertolf te vertellen heeft en hoe zijn soundtrack er uitziet. We kunnen alvast verklappen dat de muziek die hij meebracht steengoed is!! En natuurlijk zit zijn nieuwe single ‘Already Down’ ook in het programma.

De Soundtrack van Zwolle
Iedere 1ste zondag van de maand 16.00 -17.00 uur
Radio Focus NL

Terug luisteren kan (na de uitzending) hier.Via de podcast: tijdens de afwas, in de auto, tijdens het hardlopen of waar en wanneer dan ook.

Gerelateerde artikelen

Back to top button