112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bermbrand, autobrand en ongevallen zorgen voor files en vertraging op A28 richting Noorden

Zwolle – Hulpdiensten moesten donderdagmiddag uitrukken voor een ongeval op de A28 tussen de afslag Ommen en Nieuwleusen.

Ter plaatse bleek vlak voor verzorgingsplaats De Markte een ongeval plaats te hebben gevonden waarbij vier voertuigen betrokken waren. Voor zover bekend raakte niemand gewond en was er alleen sprake van materiële schade. De file als gevolg van het ongeval bedroeg rond 17.20 uur 6 kilometer. De vertraging was 50 minuten. In de file gebeurde ook een ongeval. Ook hierbij hoefde niemand naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen voor de afsleep.

Autobrand

Op de A28 ‘t Harde richting Wezep is ook flinke vertraging als gevolg van een autobrand op de linkerrijstrook. Als gevolg van de brand en het blussen daarvan stond er rond 17.20 uur een file van ruim 5 kilometer. De vertraging is ruim een half uur.

Bermbrand

Eerder op de middag was de A28 enige tijd in beide richtingen dicht tussen Harderwijk en Nunspeet door een flinke brand in de middenberm. De vertraging in de file liep al snel op tot meer dan een uur. Het verkeer werd omgeleid via Apeldoorn, over de A1 en de A50. Rond 16.00 uur was de brand geblust en kon het verkeer weer van de A28 gebruik maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button