Nieuws uit ZwolleSportVoorpaginaVV Berkum

Berkum TV komt met documentaire clubhistorie

Zwolle – Berkum TV heeft een special uitgebracht met interviews met ‘Het Berkum team aller tijden’. De kijker wordt in deze documentaire meegenomen in de clubhistorie van Berkum.

In alle stilte werden in maart voorbereidingen getroffen voor dit afsluitende item, en nadat er enthousiast gereageerd werd door de bijna 50 gevraagde Berkummers, om hun favoriete opstelling kenbaar te maken kreeg het TV item meer gestalte. De stemmen werden verzameld en geteld en zo ontstond, objectief het meest mooie en bepalende 11-tal.

Clubgeschiedenis

De vervolgstap was om de (oud)spelers te verrassen en te interviewen om het beeldverhaal als soort van reünie compleet te maken. Mooie gesprekken volgden, waarin al gauw bleek dat door clubliefde en clubgeschiedenis van de geportretteerde spelers, dit geen kort item mocht worden, maar een op zich zelf staande special die als documentaire de clubhistorie van Berkum weergeeft.

Deze ruim één uur durende special is nu te bekijken. Prachtige clubverhalen om de rijke geschiedenis van de VV Berkum nog eens helemaal te beleven, opgetekend door clubspelers uit de periode 1961-2019.

Gerelateerde artikelen

Back to top button