BerkumNieuws uit ZwolleSportUit uw buurtVoetbal

Berkum-trainer Schuurman weg na dit seizoen

Zwolle – Raymond Schuurman zal na het huidige seizoen vertrekken als hoofdtrainer van hoofdklasser VV Berkum, zo hebben beide partijen besloten.

De nu 51-jarige Zwollenaar neemt komend seizoen een ‘sabbatical’ om tijd vrij te maken voor andere dingen en zal dan, in ieder geval voorlopig, niet actief zijn als trainer. Schuurman heeft, naast zijn activiteiten als oefenmeester, een drukke baan als directeur van een VMBO-school in Zeist.

Berkum is hem erkentelijk voor de prettige samenwerking in dit voetbalseizoen. Mede doordat een aantal spelers langdurig geblesseerd was, waarvan sommigen deze jaargang nog helemaal niet in actie konden komen, zijn de sportieve prestaties van Berkum dit seizoen nog niet naar verwachting. Bestuur en trainer is er echter veel aan gelegen om een positief vervolg te geven aan dit jaar met een overtuigende en succesvolle tweede seizoenshelft. Zowel bestuur als trainer hebben er ook alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Berkum gaat vanzelfsprekend in de komende periode op zoek naar een geschikte kandidaat om Raymond Schuurman na dit seizoen op te volgen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button