SportVoetbal

Berkum-trainer Hoekstra vertrekt na dit seizoen

Zwolle – Trainer Arno Hoekstra van VV Berkum heeft laten weten dat hij na het seizoen 2017-2018 zal vertrekken bij de club en komend seizoen in ieder geval niet actief zal zijn als voetbaltrainer . Zijn drukke werkzaamheden blijken in toenemende mate te lastig te combineren met het tijdrovende takenpakket dat hij nu heeft als hoofdtrainer van de Zwolse hoofdklasser.

Arno Hoekstra (41) is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij Berkum en heeft uitstekende prestaties geleverd met zijn selectie. In de jaargang 2016-2017 werd Berkum onder zijn leiding kampioen in de 1e Klasse D en als promovendus presteert het team tot nu toe ook geweldig in de Hoofdklasse B, waar Berkum nu op een gedeelde tweede plaats staat. Vóór zijn periode bij Berkum was hij trainer bij FVC in Leeuwarden en Olde Veste ’54 in Steenwijk.

VV Berkum heeft begrip en respect voor de beslissing van Arno om na dit seizoen te vertrekken maar betreurt zijn besluit, omdat de vereniging terug kan kijken op een bijzonder prettige en succesvolle samenwerking met hem.

De komende periode zal Berkum vanzelfsprekend op zoek gaan naar een geschikte kandidaat om het goede werk van Arno Hoekstra een passend vervolg te geven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button