Kunst & CultuurMuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Krezip geeft voor het eerst in zeventien jaar weer optreden in Hedon

Zwolle – Goed nieuws voor de Zwolse fans van Krezip want de populaire formatie komt voor het eerst in maar liefst zeventien jaar naar Hedon. Tijdens clubtour Attention geven ze slechts 11 optredens in Nederland en België waaronder het optreden in Zwolle. De kaartverkoop voor het optreden start aanstaande vrijdag 12 april om 12:00 uur via de website van Hedon: www.hedon-zwolle.nl.

De van oorsprong Tilburgse band Krezip brak ruim vijfentwintig jaar geleden door en werd in recordtempo waanzinnig populair. Na een optreden op Pinkpop raakte heel Nederland verslingerd aan de superhit ‘I Would Stay’. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit en scoorden ze grote hits met nummers als ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg.

Na een succesvolle reünie in 2019 is de band weer helemaal terug van weggeweest. Zij hadden toen optredens op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. In 2023 brachten ze hun zesde studioalbum ‘Any Day Now’ uit, met daarop onder meer de hitsingle ‘Make it a Memory’, een duet met Danny Vera.

Dit jaar volgt het zevende studio album, een album met liedjes speciaal geschreven voor de nieuwe dramaserie Máxima (vanaf april 2024 te zien op Videoland). In het najaar gaat Krezip weer touren langs de clubs in Nederland en België, waaronder dus het optreden in Hedon, iets waar ze zeer naar uitkijken.

—————————————————————————————————————
KREZIP

Locatie: Grote Zaal, Hedon
Wanneer: Zaterdag 14 september 2024
Zaal open: 19:30 uur
Entree: €43,50 inclusief servicekosten

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button