KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Help jij de website Collectie Overijssel verbeteren?

Zwolle – Dagelijks helpt Collectie Overijssel onderzoekers op weg door haar collecties, dit gebeurt veel via mail, chat of telefoon. Graag verbeteren zij de hulp bij onderzoek op de website zodat iedereen direct geholpen is. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van meer uitleg in video’s of een handig stappenplan voor het doen van stamboomonderzoek. Zij hoort daarbij graag van jou waar jij behoefte aan hebt.

Word lid van de klankbordgroep

Collectie Overijssel is op zoek naar diverse bezoekers van haar website, zoals de echte diepgravers die regelmatig diep in de collectie duiken maar ook mensen die misschien maar eenmalig een bouwdossier nodig hebben. Ze zijn benieuwd hoe jullie je weg op de website vinden en waar jullie meer duidelijkheid, hulp of uitleg bij behoeven.

Ze vormt dan ook graag een klankbordgroep die met haar meekijkt en waar zij vragen aan kunnen stellen.

Wat vragen zij van jou

Het liefst ontmoeten ze je bij haar op locatie voor een goed gesprek. Dit duurt maximaal 1 uur en vindt 2x plaats, eind januari en in april. Tussendoor zullen ze je maximaal 3x digitaal om je mening vragen door middel van een korte vragenlijst die je per mail ontvangt en je op je eigen tempo kunt invullen.

Wat krijg je van haar

Voor wat, hoort wat. Voor je inzet ontvang je van haar een cadeaubon t.w.v. 20 euro. Tijdens de fysieke bijeenkomsten trakteren zij op koffie, thee en wat lekkers. Wil je eens een kijkje achter de schermen bij een erfgoedinstelling met een mooie diverse collectie? Dan is dit je kans.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@collectieoverijssel.nl t.a.v. Jenine de Vries. De dank is groot!

Bron
Collectie Overijssel

Gerelateerde artikelen

Back to top button