Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Be Quick ’28 zoekt speelsters voor vrouwenteams

Zwolle – “Sluit je aan bij dé vrouwenvoetbalclub in Zwolle! Vind je voetballen leuk? En lijkt het je wat om te voetballen bij een club waar vrouwenvoetbal al decennia hoog in het vaandel staat? Met gedreven en ambitieuze speelsters om je heen? Dan hebben we jou nodig,” dat schrijft de Zwolse voetbalclub Be Quick’28.

Voetbal op hoog niveau

De club is op zoek naar speelsters die bij een van de seniorenteams willen komen spelen. Beide teams spelen op hoog niveau. Het tweede vrouwenteam speelt momenteel tweede klasse en doet een gooi naar het kampioenschap, om zo al naar één jaar weer te promoveren naar de eerste klasse.

Het eerste vrouwenteam speelt topklasse, het hoogste amateurniveau van Nederland. Om als stabiele Topklasser door te gaan, hebben we ambitieuze en enthousiaste speelsters nodig!

Geïnteresseerden kunnen een email sturen. De club neemt dan contact op waarna er vrijblijven meeegetraind kan worden met één van de vrouwenteams.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button