Zorg & Welzijn

Basiscursus Ontspanningsmassage start in Zwolle

Zwolle – Woensdag 14 September starten we met de eerste les van de basiscursus ontspanningsmassage. Een cursus voor iedereen die bereid is om wat dieper in zichzelf te kijken, op zoek te gaan naar zichzelf en een bewustere manier van aanraken en voelen wil ervaren.

Massage is een vorm van communiceren, een directe manier van contact maken en het is belangrijk om het met aandacht te doen. Massage is ook een manier om even stil te staan, tot rust te komen en om elkaar te ontmoeten en aandacht te geven. Je komt niet alleen in contact met anderen maar ook met jezelf, met gevoelens en emoties. Je wordt je bewuster van je eigen houding en hoe je ermee omgaat.

We leren je een totale lichaamsmassage geven met technieken uit de Rebalancing, speels, intensief, diep en langzaam; gericht op ontspanning, beweeglijkheid en ruimte in het lichaam.

Tijdens de cursus worden er meditaties gegeven om de aandacht naar binnen te leiden en om rust te vinden. Er is een korte deelronde en de anatomie van een lichaamsdeel wordt behandeld. Alle technieken worden gedemonstreerd. Daarna geef je en ontvang je de massage. Er wordt in deze elf avonden ook gedanst, gedeeld, gelachen maar vooral veel aangeraakt, gevoeld en genoten.

Je ontvangt massageolie en de cursus in boekvorm zodat je thuis kunt nalezen, oefenen en vrienden en familie kunt gaan verwennen.

Kijk voor alle informatie op www.helmyhelmink.nl
We ontmoeten je graag in de eerste les, ons adres is Stokmeesterslaan 3 Zwolle Zuid

Helmy en Ron
Rebalancingpartners
038-4657639

Door alle drukte leven we teveel vanuit ons hoofd. We verliezen het contact met ons lichaam, onze basis.
Door je lichaam weer te gaan voelen kun je het weer leren waarderen. Meer in je lichaam zijn helpt je gesteund en gedragen te leven. Gun jezelf deze ervaring!

ruimte-3

ruimte-1

Helmy Helmink
Helmy Helmink
Ron
Ron

Gerelateerde artikelen

Back to top button