112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Bar Bruut enorm geschrokken van gebeurtenissen

Zwolle – De eigenaar van Bar Bruut uit de Voorstraat is enorm geschrokken van de gebeurtenissen van woensdagochtend. Rond 9 uur ’s ochtends trof een medewerker een mogelijke handgranaat aan die aan de deurpost was gehangen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) moest eraan te pas komen om het mogelijke projectiel te verwijderen.

Handgranaat aan deurpost café in Voorstraat – Foto: © Peter Denekamp
Politie bij café in Voorstraat in verband met mogelijk explosief – Foto: © Peter Denekamp

“Wij zijn enorm geschrokken van de gebeurtenissen van vanochtend en onze aandacht gaat in eerste instantie uit naar de medewerker die ter plekke was en de bewoners rondom het pand. Op dit moment loopt er een onderzoek vanuit de politie. Wij hebben het volste vertrouwen in de professionals van de opsporingsdiensten en kunnen lopende het onderzoek geen uitspraken doen over de inhoud hiervan. Verder geven wij alle ruimte aan de politie en zal de onderste steen boven komen.”, zo meldt de horecagelegeheid via Facebook.

“De veiligheid van onze gasten, medewerkers en de bewoners van de binnenstad staat bij ons voorop, wij zijn voornemens alle nodige maatregelen te treffen. Zwolle is een mooie stad en iedereen moet zich hier dan ook veilig voelen.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button