BluesworldRadio

Band M bij Bluesworld Café

Live op Radio focus én in Grand Café Milligers.

Zwolle – Éenmalig op de 2de dinsdag van de maand. Maar daar is de programmering niet minder om. We hebben het natuurlijk over Bluesworld Café. Iedere maand verrassen presentatoren Tonio Aa en Cor Bartelink ons weer met een spetterend live opreden in Grand Café Milligers. Deze maand is het de beurt aan BandM. Dat staat voor Blues and More. Naast onvervalste blues maakt de band dan ook uitstapjes naar nummers van artiesten als Lynyrd Skynyrd, Bryan Adams en ZZ Top.

Bluesworld Café
Live vanuit Grand Café Milligers én Live op Radio Focus
Dinsdagavond 8 januari 20.00 – 22.00 uur.

 

Zangeres Esther van Calkar uit Dalfsen gaat met haar diepe doorleefde stem het prachtige nummer Love And Whisky van Rory Block niet uit de weg, en gitarist Marcel uit Zwolle gaat helemaal los op Stevie Ray Vaughan. Henri uit Ommen speelt als geen ander de piano en het Hammond orgel en Dirk uit Holten is een echte mondharp- man die het vuige blues gevoel naar boven brengt. De band wordt ondersteund door de stevige ritmesectie die bestaat uit drummer Hans en bassist Andries uit Ommen.

Vroege start

Deze band heeft haar roots dus in de directe omgeving van Zwolle liggen maar waren nog niet eerder te gast bij Bluesworld. Hoog tijd voor een nadere kennismaking dus. Wil je daarbij zijn moet je wel opletten. De programmering is namelijk wat anders dan normaal. Natuurlijk interviewen Tonio en Cor de bandleden aan het begin, maar het live-optreden begint al om 20.30 uur.  Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent of voor de radio zit.

Luister hier live mee naar Bluesworld Café

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button