112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Autodieven gepakt na achtervolging op A28

Ommen – De politie heeft woensdagnacht 3 juni na een achtervolging twee mannen van 31 en 42 jaar uit Almere aangehouden. De twee worden verdacht van het stelen van twee auto’s en kentekenplaten.

Dinsdag 2 juni zijn kentekenplaten gestolen van een auto in Hardenberg. De politie kwam een auto met de gestolen kentekenplaten op het spoor door gebruik te maken van ANPR. Met ANPR (Automatic Number Plate Recognition) scant een camera kentekens van voorbijrijdende voertuigen. De auto bleek ook gestolen te zijn en agenten hebben op de A28 de achtervolging ingezet. Ze konden de auto stoppen op de Hessenweg in Ommen.


Dominos Pizza 468x60

Auto meegenomen na proefrit autodealer Marsweg

De 31-jarige passagier gaf zich meteen over, maar de 42-jarige bestuurder ging er lopend vandoor. Na een zoektocht met een warmtebeeldcamera en een politiehond werd hij in een weiland aan de overkant van de weg aangehouden. De gestolen auto bleek vorige week te zijn meegenomen na een proefrit bij een autodealer aan de Marsweg in Zwolle. Bij die autodealer is een gestolen auto uit Flevoland achtergelaten. Er is een onderzoek ingesteld.

Locatie (bij benadering) van diefstal auto bij proefrit

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren