112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Autobrand in Stadshagen verpest verjaardag van eigenaar niet

Zwolle – De brandweer is dinsdagavond tegen half negen uitgerukt voor een autobrand op de Klokkengieterlaan in de wijk Stadshagen.

Een man was amper een halve minuut met zijn auto onderweg toen hij een brandlucht rook. Hij besloot te stoppen en zag vervolgens de vlammen onder de motorkap vandaan komen. Hij alarmeerde direct de brandweer. Binnen enkele minuten was het blusvoertuig van brandweerpost Noord ter plaatse. De brandweer heeft de auto afgeblust. Het voertuig moet vermoedelijk als verloren beschouwd worden.

Verjaardag

De onfortuinlijke eigenaar van de auto viert vandaag zijn verjaardag. “Het is zonde maar ik laat me niet zo snel uit het veld slaan. Ik drink straks gewoon lekker een biertje. De auto is goed verzekerd,” zegt de man terwijl brandweerlieden zijn auto naar een parkeerplaats op de Bussenmakerstraat duwen.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button