112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Politie(kids) Spektakeldag in Holtenbroek

Zwolle – Woensdagmiddag was weer de jaarlijkse Politie(kids)spektakeldag. Ditmaal in de Holtenbroek. De Politie Zwolle en Travers Welzijn hadden weer een mooi programma in elkaar gezet met onder andere Politiekids, demo’s van politie-eenheden, marechaussee, bijzondere voertuigen, brandweer en Veilig Holtenbroek.

Tekst gaat verder na de foto’s

Bezoekers konden ook een kijkje nemen in het Mobiel Media Lab van de politie of konden ontdekken hoe het drone team te werk gaat. Ook was er een escaperoom van de brandweer en konden bezoekers zich van hun beste kant laten zien op het politiesportparcours.

Aanleiding van de jaarlijkse Politie(kids)spektakeldag is de samenwerking tussen o.a. Politie Zwolle en Travers Welzijn in het project Politiekids. Tijdens de Politie(kids) Spektakeldag worden twee examens afgelegd, door de Politiekids academies Hulpverlening en Sport en Weerbaarheid.

Politiekids is een samenwerking van de politie Zwolle, Travers Welzijn, de scholen in Zwolle-Noord en -West, Sportservice, Doomijn en atletiekvereniging AV PEC 1910.

Gerelateerde artikelen

Back to top button