112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Auto ramt lantaarnpalen in Kampen na achtervolging vanuit Zwolle

KAMPEN – In Kampen zijn zondagmorgen na een achtervolging vanuit Zwolle drie personen aangehouden op de rotonde op de Symfonielaan.

De politie achtervolgde een personenauto vanuit Zwolle die daar opviel vanwege zijn rijgedrag. De auto crashte uiteindelijk op de Symfonielaan in Kampen. Bij de achtervolging ramde de auto van de verdachten meerdere lantaarnpalen en verkeersborden voordat hij op een grasveld tot stilstand kwam. Drie verdachten werden aangehouden en zijn afgevoerd naar het politiebureau. Een vierde persoon die ook in de auto zat zou nog voortvluchtig zijn, de politie heeft hiervoor een Burgernetactie opgestart. Rond 12.50 uur liet de politie weten dat ook de vierde verdachte is aangehouden.

Niemand is gewond geraakt. Zowel de auto van de verdachten als de politieauto liepen flinke schade op. Volgens een woordvoerder van de politie zijn in de auto wapens aangetroffen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button