112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Auto raakt van Westenholterallee en ramt boom en lantaarnpaal

Zwolle – Hulpdiensten moesten zaterdagmiddag uitrukken voor een ongeval met letsel op de Westenholterallee in Zwolle. Ter plaatse bleek het te gaan om een éénzijdig ongeval op de kruising met de Hertsenbergweg.

Een personenauto kwam vanuit de richting Westenholte richting verkeersplein rijden en is door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Hierbij heeft de bestuurder een boom geraakt en is uiteindelijk tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Omdat eerst werd gedacht dat de auto vlam had gevat werd ook de brandweer opgeroepen, deze kon echter weer retour.

Niemand raakte gewond. De auto liep flinke schade op en is afgesleept door een berger. Het verkeer ondervond hinder van het ongeval.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button