LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Oud K3-zangeres Josje Huisman deelt blij nieuws: ze is mamma geworden van Dai Dai

Zwolle – Oud K3-zangeres Josje Huisman is opnieuw moeder geworden. Ze beviel op 28 oktober in het Isala Ziekenhuis in Zwolle van een zoontje, die ze de Japanse naam Dai Dai gaf. Dat betekent licht en hoop. Josje deelde het blijde nieuws op Instagram, waar ze ook een foto plaatste van haar gezin.

Een bijzondere geboorte

Dai Dai is het tweede kindje voor Josje, die al een zoontje Kamari heeft uit een eerdere relatie. De vader van Dai Dai is haar huidige vriend Leon Tanate, met wie ze sinds 2019 samen is. Dai Dai is precies op de uitgerekende datum geboren is, wat heel zeldzaam is. De bevalling duurde ongeveer negen uur en verliep goed, met de hulp van de verloskundigen van Het verloskundigenhuys Zwolle en een verpleegkundige van het Isala ziekenhuis. Josje prees haar vriend Leon voor zijn steun en zorg tijdens de bevalling: “Leon was de beste geboortepartner die ik me kon wensen; schoof bij elke pauze een appel onder m’n neus of een slok limonade😄 Ik heb z’n armen helemaal fijn geknepen, t’is wel intens zo een bevalling, maar ook zo bijzonder!”.

Ze mochten al snel naar huis, waar Kamari zijn broertje kon ontmoeten. Josje zei dat ze enorm genoten heeft van de kraamweek en dat ze haar baby de liefste en de schattigste vindt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos)

Gerelateerde artikelen

Back to top button