112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Asfaltonderhoud aan Zwolse fietspaden veroorzaakt omleidingen

Asfaltonderhoud aan Zwolse fietspaden veroorzaakt omleidingen

 

Elk jaar zijn verschillende fietspaden aan de beurt voor onderhoud. Een klus die ervoor moet zorgen dat Zwolse fietspaden weer jaren voldoen aan de eisen van duurzaamheid, veiligheid, comfort en aanzien. In opdracht van de gemeente Zwolle is aannemer Schagen deze week gestart met het asfaltonderhoud aan het Gerenpad om vervolgens tot en met eind juni 2015 verder te gaan met een aantal fietspaden op verschillende locaties in Zwolle. De wegwerkzaamheden veroorzaken omleidingen voor fietsers.

 

Om de veiligheid van de fietser en de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen, worden de fietspaden tijdens onderhoudsactiviteiten voor het fietsverkeer afgesloten. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

 

Fietspaden

Deze week is de aannemer gestart met het asfaltonderhoud aan het Gerenpad, om vervolgens tot en met eind juni 2015 verder te gaan met de fietspaden aan: de Ceintuurbaan, tussen de Leo Majorlaan en Wipstrikkerallee aan de Herenpark-zijde; de Marsweg, vanaf Hortensiastraat tot en met de spoortunnel; de Mastenbroekerallee, tussen Drapenierlaan en Hasselterdijk; het Koeweidepad, vanaf de Reggelaan tot aan de Brinkhoekweg; de Anthony Fokkerstraat, ter hoogte van de gevangenis en fietsoversteek Ittersumallee; de Zwartewaterallee, vanaf de Monteverdilaan tot aan de Middelweg; het Eekhoornveld, ter hoogte van de Ittersumallee; de Zoom, langs school het Celeanum.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button