Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoorpagina

Art Langeler: ‘Dat ik geen trainer meer ben bij PEC, ligt alleen aan mezelf’

Zwolle – Oud-trainer Art Langeler stapte half november op bij PEC Zwolle. In zijn blog op LinkedIN gaat hij uitgebreider in op zijn vertrek bij de Zwolse club.

Het blog, warin hij zijn volgers bijpraat over zijn zoektocht naar een nieuwe functie, begint hij met een boodschap voor de PEC Zwolle supporters: ‘Alles wat ik de komende weken schrijf is niet bedoeld als aanval op wie dan ook’. Ook vertelt hij iets meer over zijn keuze: “Dat ik geen trainer meer ben bij PEC ligt alleen aan mezelf, ik heb het niet goed gedaan en heb daar de consequenties van genomen. Ik verwijt niemand iets behalve mezelf, heb alles te danken aan deze mooie club en hoop dat het snel beter zal gaan!’

Verderop in zijn blog vertelt Langeler direct na zijn vertrek onder andere oud PEC-voorzitter Adriaan Visser te hebben gesproken. “Maar verder vanuit PEC heel veel aandacht en contact, dat ik wat afhoud. De club moet verder en heeft hier een nieuwe staf voor samengesteld, daar moet ik niet tussen zitten. Ik hoop dat de komende jaren al deze contacten weer intensiever worden, maar voor nu beter van niet”

Wie het blog wil lezen kan clicken op onderstaande button.Blog Art Langeler

Gerelateerde artikelen

Back to top button