KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Arnie Pot opvolger John Beijen bij Z.A.C.

Zwolle – Z.A.C. heeft voor het komend seizoen Arnie Pot als trainer aangesteld. Hij volgt daarmee John Beijen op, die na vier prachtige jaren vertrekt van het sportpark Jo van Marle.

Pot is geen onbekende in het Zwolse voetbal. Als speler was hij actief bij CSV’28 en Be Quick’28. Bij Be Quick’28 speelde hij enkele jaren in de hoofdklasse. Pot was als trainer ook actief bij beide verenigingen. Met name bij Be Quick’28 kende hij als hoofdverantwoordelijke successen. Trainer Pot leidde Be Quick’28 via een kampioenschap naar de eerste klasse. Zijn laatste job was assistent trainer bij Sportclub Genemuiden.

Pot krijgt bij Z.A.C. een talentvolle groep onder zijn hoede. Op dit moment staat de ploeg op een mooie vierde plek in de tweede klasse. Pot geeft aan veel zin te hebben in de samenwerking met deze spelersgroep en de staf. De technische commissie van Z.A.C. ziet voor Pot voldoende kansen in het verschiet deze talentvolle groep te laten doorontwikkelen en is overtuigd dat Pot hiervoor de juiste trainer is.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button