Nieuws uit ZwollePodcastsPolitiek & OpinieStadshagenVoorpagina

Arjan Spaans (CDA) : Rotonde Eli Heimanslaan Zwolle kan terug naar de tekentafel

"Als het spitsuur is stuur ik mijn kinderen niet op de fiets naar school"

Zwolle – Er wordt al drie jaar gesproken over de rotonde bij de Eli Heimanslaan in Stadshagen. Die zorgt, zeker in de ochtendspits en bij slecht weer vaak voor onveilige situaties tussen automobilisten en – vaak jonge – fietsers. Vreemd genoeg werden de buurtbewoners tot nu toe niet of nauwelijks betrokken bij de plannen en of herinrichting. Arjan Spaans van het CDA ging deze week naar een buurtbijeenkomst en zag en hoorde daar opmerkelijke feiten en uitspraken. Volgens hem kan het hele plan zo weer terug naar de tekentafel en moeten de ideeën van de buurtbewoners de belangrijkste leidraad worden bij een definitieve oplossing.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button