Nieuws uit ZwolleRadio

Ariana Grande zingt zich de Zwolse Top 30 in

Thank U Next komt binnen op nummer 30

Zwolle – Ook in week 45 van de 54ste jaargang zijn er weer volop verschuivingen in de Zwolse Top 30. Niet alleen Ariana Grande komt nieuw binnen, ook Ava Max weet een plaats te veroveren in de hitlijst van deze week. Van het nummer Thank u Next zou je zomaar kunnen bedenken dat het een douw na is aan al de ex-lovers van Grande. Maar als je de tekst goed bekijkt zie je dat het juist een dankwoord is voor alle liefde en levenslessen die ze haar schonken.  

Met al die verschuivingen in de Top 30 was het maar de vraag of het Davina Michelle zou lukken om de nummer 1-positie te behouden. Ze kreeg voor haar cover ‘Het duurt te lang’ deze week nog een gouden plaat uitgereikt. En het is haar dan ook inderdaad gelukt om voor de tweede week bovenaan te eindigen.

Donderdagavond vanaf 20.00 uur hoor je weer de hele lijst langskomen op RadioFocus.NL Luister live mee via
de liveplayer van Radio Focus

Maar als je niet zo lang kan wachten neem dan alvast hier een kijkje.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button