Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Anneke Van Giersbergen met Gentle Storm naar Hedon

Het nieuwe album The Diary van The Gentle Storm is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen componist Arjen Lucassen en Anneke van Giersbergen. Van Giersbergen heeft enkele van Nederlands beste metalmuzikanten om zich heen verzameld om haar te ondersteunen bij de live-shows, alleen zelfverklaard kluizenaar Lucassen gaat niet mee op tour. Op  3 april staat The Gentle Storm in de grote zaal van Hedon. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Anneke van Giersbergen, die in februari precies 20 jaar geleden haar carrière bij The Gathering begon, zal naast werk van The Gentle Storm en nummers uit haar solo repertoire, ook enkele The Gathering klassiekers in de setlijst opnemen.

De support act Stream of Passion heeft net haar vierde album uitgebracht, genaamd A War Of Our Own. De titel is een verwijzing naar hun strijd die zij hebben moeten leveren om hun kop zelf boven water te houden na het verlaten van hun label. Het album wordt groots gevierd met optredens door heel Europa.


THE GENTLE STORM

Support: STREAM OF PASSION
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 3 april
Open                           : 20:00 uur

Aanvang                     : 20:45 uur

Entree                         : € 19,00
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button