Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Anne Flierman, nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Landschap Overijssel

Zwolle – Landschap Overijssel is verheugd dat Markeloër Anne Flierman unaniem door de Raad van Toezicht van Landschap Overijssel is gekozen tot zijn nieuwe voorzitter. Hij volgt per 1 oktober Martin Knol op die niet meer herbenoembaar is. Eerste Kamerlid en oud-voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Twente Anne Flierman is een zeer ervaren toezichthouder met grote liefde voor het Overijsselse landschap.

Adviseur en toezichthouder

Als doorgewinterde toezichthouder en bestuurder kan de heer Flierman Landschap Overijssel, als sparringpartner van directeur-bestuurder Jacob van Olst, verder brengen naar een mooie toekomst. Landschap Overijssel is dé organisatie die zich deskundig en met passie inzet om natuur- en landschapswaarden te versterken en anderen inspireert, motiveert en aanzet een bijdrage te leveren aan het waardevolle Overijsselse landschap. Met de heer Flierman, die bekend staat als teamspeler en verbinder, zien we goede kansen om het unieke Overijsselse landschap te beschermen, te beheren en te ontwikkelen.

Afscheid

De heer Martin Knol heeft zich vele jaren ingezet als voorzitter van de Raad van Toezicht van Landschap Overijssel. Zichtbaar en toegankelijk voor een ieder binnen de organisatie. De heer Knol heeft Landschap Overijssel bijgestaan in de moeilijke tijd van de reorganisatie in 2013. Gelukkig zijn er ook vele prachtige momenten met de organisatie gevierd. Een grote verdienste is dat na de fusie onder het voorzitterschap van de heer Knol Landschap Overijssel echt één organisatie is geworden.

Welkom

Landschap Overijssel heet de heer Flierman van harte welkom en hoopt dat hij samen met de andere leden van de Raad van Toezicht en de organisatie een prachtige bijdrage kan leveren aan het bijzondere Overijsselse landschap.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button