Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Andrej Piljic is vanaf volgend seizoen speler van VV Berkum

Zwolle – Hoofdklasser VV Berkum heeft met het vastleggen van de aanvaller Andrej Piljic opnieuw een speler ‘van buitenaf’ voor het seizoen 2018-2019 aan de hoofdselectie toegevoegd. De spits, die over enkele weken 23 jaar wordt, speelt nu nog voor eersteklasser DOS ’37 in Vriezenveen.

Piljic kan zowel op de rechter- als de linkerflank van de aanval uit de voeten en beschikt over een goede passeertechniek. De snelle spits kan ook worden ingezet als aanvallende middenvelder en is daarnaast specialist in het nemen van vrije trappen. Hij begon bij PH in Almelo en kwam daarna drie seizoenen uit voor tweededivisionist HHC Hardenberg, waar hij echter weinig minuten in de hoofdmacht kreeg. Bij zowel PH als HHC speelde Piljic samen met Hoeseb Yakob, die vorig jaar al van de Hardenbergse club naar Berkum ‘verkaste’. Na één seizoen bij DOS ’37 ziet Andrej Piljic zijn nieuwe club Berkum als een interessante sportieve uitdaging.

Eerder werd bekend dat Berkum voor het volgende seizoen kan rekenen op de verdedigers Rico Wolven en Jasper van der Stouw. Van de huidige Berkum-selectie hebben inmiddels zes spelers bijgetekend, met andere hoofdselectiespelers wordt nog gesproken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button