American Avenue GemistRadio gemist

American Avenue gemist, 2019-02-12

Deze aflevering van American Avenue begint met het instrumentale Heathland Home van Joost Dijkema, een getalenteerde Fingerstyle gitarist uit Rolde die in 2017 op het Take Root Festival in 2017 de eerste Nederlandse Act was in 19 jaar. Hij speelde op 3 februari in Zwolle in Grand Café Zuydt in Zwolle Zuid.

American Avenue
Iedere dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Radio Focus  – Presentatie: Dirk van Coevorden

Naast een getalenteerd gitarist is deze innemende muzikant prettige zanger om naar te luisteren. Hou deze Joost Dijkema in de gaten want het kon wel eens een grote naam in het genre worden.

Verder zijn in deze themaloze aflevering van American Avenue een paar oude bekenden te vinden zoals Steve Earle, Lucinda Williams, Guy Clark maar ook een aantal jongere Acts zoals “I’m With Her” en Larkin Poe die het op dit moment beide erg goed doen en ook een nieuwe schare liefhebbers voor het Americana genre aanboort.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button