Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Ambitieuze vocalgroup BlueBird Voices wil groeien

Zwolle – Exact een jaar geleden trapte BlueBird Voices af met een oproep voor ambitieuze zangers en -zangeressen voor een nieuw op te richten vocalgroup in Zwolle. In een jaar tijd is er heel wat gebeurd. De jonge en enthousiaste vocalgroup trad zelfs op tijdens festival Zwolle Unlimited. “De ambitie is groot, we willen in alle opzichten groeien”, vertelt dirigent Bert Schonewille enthousiast. “Daarom organiseren we op maandag 15 oktober een open repetitie.”

Vocalgroup

BlueBird Voices is een vocalgroup voor ambitieuze zangers en zangeressen in de leeftijd van 20-35 jaar. “We zingen veel nummers op de manier zoals de a capella groep Pentatonix ze uitvoert”, licht Schonewille toe. “Veelal met human beatbox uitgevoerd en versterkt door microfoons. Altijd uit het hoofd gezongen en uitgevoerd met een flitsende performance.”

Er wordt momenteel hard gewerkt aan nummers als Papaoutai van Stromae, Rather Be van Clean Bandit en Cake by the Ocean van DNCE. Schonewille: “Ik nodig iedereen van harte uit de filmpjes op onze Facebook pagina te bekijken.”

Open repetitie

BlueBird Voices wil in het voorjaar van 2019 optreden op diverse festivals en haar eigen concert geven in Zwolle. De open repetitie van BlueBird Voices vindt plaats op maandag 15 oktober om 19:30 in Domusica, Radewijnsstraat 10 in Zwolle. Meer informatie vind u op www.bluebirdvoices.nl.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren