Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Amateurartiesten treden op in Zwolse wijken tijdens IK TOON – Op de stoep

Programma

21 & 22 mei IK TOON – Op de stoep
21 mei – 1 juli IK TOON – Expo
23 mei IK TOON – PR-Workshop leer een goede video maken
25 mei IK TOON – Lege Stoelen in ’t Park

IK TOON – Lege Stoelen in ’t Park

Sfeervol genieten van poëzie tijdens de ondergaande zon? Kom het beleven tijdens de poëziewandeling van het Zwolse open dichtpodium Lege Stoelen, in Park de Wezenlanden op woensdagavond 25 mei. Deelnemers verzamelen zich rond 21:00 uur op een centraal punt in het park en vertrekken, afhankelijk van het aantal deelnemers, in groepen van tien tot vijftien wandelaars.

‘Gewapend’ met een plattegrond en olielamp gaan ze samen met een gids op pad. Onderweg passeren ze zes licht- en dichtpunten waar ze worden verrast door voordrachten van Lege Stoelen dichters. Elke voordracht duurt ongeveer vijf tot zeven minuten, de poëziewandeling is naar verwachting rond 22:15 uur afgelopen. Houd jij van poëzie, of wil je ontdekken wat het is? Dan mag je deze avond zeker niet missen.

Lege Stoelen is hét open dichtpodium van Zwolle dat elke tweede donderdagavond van de maand wordt georganiseerd in De Nieuwe Keuken aan het Assendorperplein. Het poëziepodium biedt een veilige, inspirerende plek voor beginnende én ervaren dichters, muzikanten, verhalenvertellers en andere makers. Kom kijken, luisteren en genieten. En als je wilt; kom voordragen, kom zingen, kom vertellen. We bieden je graag een podium en een luisterend oor. Je kunt je hier aanmelden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button