Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

‘Alles wat ik heb’ nieuwe single Vincent Corjanus

"Met dit nummer is het album compleet"

Zwolle – “Ik ben ook dichter. Ik zet eigenlijk gedichten op muziek.” zei hij zelf in onze studio tijdens Zwolle Actueel. Toch is het juist met de muziek dat Vincent Corjanus aan een mooie opmars bezig is. Bijvoorbeeld bij Radio Focus, maar ook bij ZO34, Radio Oost en zelfs in Hilversum valt hij steeds vaker te beluisteren.
Alles Wat Ik Heb, schreef hij pas een paar weken geleden. Toch is het vanaf eind oktober al te vinden op het album Drama en Avontuur. Met dat album beschrijft Vincent – tegenwoordig in Zwolle wonend – de rollercoaster van de afgelopen 10 jaar uit zijn leven. Vol drama dus, maar ook één groot avontuur. “En Alles wat ik Heb, hoorde daar gewoon bij vond ik. Ik ben gewoon heel tevreden op dit moment.”

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button