112 nieuwsAa-LandenNieuws uit ZwolleVoorpagina

Aldi Rijnlaan opnieuw doelwit inbraak

Zwolle – In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks vier uur ingebroken bij de Aldi aan de Rijnlaan in de wijk de Aa-landen. Wijkagent Mark Hulleman vermoedt dat de inbrekers het gemunt hadden op sigaretten.

De supermarkt is vaker doelwit geweest van sigarettendieven. Vorig jaar oktober werd ook een gelaagde ruit ingeslagen en bestond de buit uit sigaretten.

Het supermarktconcern heeft vandaag aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak en er zijn momenteel nog geen verdachten aangehouden. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button