EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

ALDI opent 11 november aan de Gasthuisdijk in Zwolle

november 2015 – Woensdag 11 november aanstaande opent ALDI de deuren van haar nieuwste vestiging aan de Gasthuisdijk in Zwolle.

De winkel is ingericht volgens de geheel nieuwe winkelformule van ALDI en voorzien van een frisse uitstraling. Het gebouw voldoet aan hoge energie-eisen; zo wordt het pand geheel verwarmd met de warmte die vrijkomt bij het koelproces via een terugwininstallatie.

‘We zijn blij met de opening van het nieuwe filiaal gelegen bij het kruispunt Blaloweg-Rieteweg. De nieuwe winkel is goed bereikbaar en biedt ruime gratis parkeergelegenheid. Klanten zijn vanaf woensdag 11 november van harte welkom’, aldus Aldi.

Ruim assortiment

In de nieuwe vestiging zal naast het bekende ALDI het assortiment ook kruiden, sauzen, cosmetica, verse sushi, een biologische lijn en diverse superfood-artikelen te verkrijgen zijn. Ook is er een grote afdeling verse groente en vers fruit.

Ook is ALDI gestart met weekendvoordeel in de categorie vers vlees, vers brood en verse groente en vers fruit. De weekendaanbiedingen zijn scherp geprijsd. Onlangs werden onder ALDI’s internationale merk FAIR nieuwe Fairtrade-artikelen in de winkel geïntroduceerd.

ALDI voert in Nederland ruim 1000 artikelen en heeft voornamelijk eigen merkproducten.

Naast de nieuwe vestiging aan de Gasthuisdijk heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad.

 

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button