Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

AÏRTO en nieuwe huisband Hedon All Stars geven Amy Winehouse Tribute

Zwols poppodium Hedon start woensdag 21 januari met een nieuw initiatief, de huisband Hedon All Stars. Viermaal per jaar zal de huisband, aangevuld met een gastmuzikant, een avond in een specifiek thema zetten. Tijdens de eerste editie zorgt Aïrto voor versterking en brengt Hedon All Stars een ode aan de veel te vroeg overleden Amy Winehouse.

Airto gaat deze avond het grootste gedeelte van het album Back to Black spelen, met hitsongs als Rehab en You Know I’m No Good. Ook liedjes van debuutalbum Frank komen voorbij en grootste hit Valerie kan natuurlijk niet ontbreken. De Hedon All Stars bestaan uit: Bauke Bakker (drums/zang), Serge Bredewold (basgitaar/zang), Bas Schouten (gitaar/zang), Gertjan van de Weerd (toetsen/zang) en Rick Mensink (percussie).

AÏRTO

Airto is ooit begonnen als talentvol voetballertje, maar kiest uiteindelijk voor de muziek. Zijn muziekcarriére begon onschuldig met meezingen met de radio. Al snel wilde hij niet alleen zingen, maar ook de muziek uitpluizen. Toen hij dat in de gaten had, was hij niet meer te stoppen. Een multi-talent, die zijn eigen covers uploadt naar YouTube. Usher en Anthony Hamilton hebben hem zelfs al benaderd om hem te helpen met zijn carrière.


HEDON ALL STARS ft. AIRTO: AMY WINEHOUSE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Woensdag 21 januari
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 6,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button