LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Agnietenberg en In den Hoofdwacht in de Misset Terras Top 100 van 2018

Zwolle – Een topprestatie van de Zwolse Horeca, want dit jaar zijn er twee terrassen uit Zwolle die bij de top 100 van Nederland horen. Zowel het terras van In den Hoofdwacht als het terras van de Agnietenberg hebben een mooie plek weten te bemachtigen. Op 2 juli jl. werd bij de winnaar van vorig jaar (Brasserie Staverden in de gemeente Ermelo) de complete lijst gepresenteerd.

In den Hoofdwacht is binnengekomen op plek 68. De jury spreekt van een horecazaak op een prachtige locatie met aantrekkelijk terras. “Mooi verzorgd en gezellig met halve wijntonnetjes als tafeltjes. Bij aankomst worden we direct opgemerkt en krijgen we een warm welkom”. Lees hier het hele juryrapport.

Het terras van de Agnietenberg staat dit jaar voor de 3e keer in de top 100 en heeft plek 35 weten te bemachtigen. De jury spreekt over een ontvangst vanuit het boekje: “Natuurlijk zit je hier prachtig, maar de vakkundigheid maakt hier het bezoek”.  Lees hier het hele juryrapport.

Supertrots zijn Hendrik Karabagias (eigenaar In den Hoofdwacht) en Nelleke Alleman – Dijkhuizen (eigenaar Agnietenberg) dat zij tot de beste 100 terrassen van Nederland horen.

De verkiezing van de mooiste terrassen van Nederland wordt al jaren door de Misset Horeca georganiseerd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button