EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Afgelopen maandag in DWDD, binnenkort in Zwolle: The Great Escape.

Escape Rooms zijn de nieuwe trend in Europa. Afgelopen maandag was een live demonstratie van een Escape Room te zien bij De Wereld Draait Door. Ook in Zwolle zal binnenkort een Escape Room geopend worden in het voormalige postsorteercentrum aan de Westerlaan 51.

The Great Escape Zwolle is een uitdagende escape game, waarin je door middel van tactische, rekenkundige puzzels oplossingen moet vinden die uiteindelijk moeten leiden naar de ontrafeling van het hoofdspel, de ontsnapping. De kamer is geschikt voor teams van twee tot en met zes personen. De bedoeling van het spel is om te ontsnappen binnen één uur. Hierin ben je aangewezen op je team en jezelf.

Twee vrienden Johan Post en Laurens van Laar zijn aangestoken door het Escape Room virus tijdens een trip afgelopen januari naar Boedapest. Ze waren zo enthousiast over het spel dat ze hebben besloten om het concept mee te nemen naar Zwolle en het hier ook te introduceren. 

The Great Escape Zwolle zit in de laatste fase van de verbouwing en er wordt momenteel ook hard gewerkt aan de ontwikkeling van de puzzels en raadsels die de toekomstige deelnemers moeten gaan oplossen.

Klik hier het item over een escape room in De Wereld Draait Door van afgelopen maandag terug:

The Great Escape Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren