Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Het BuurtCultuurfonds lanceert cultuur-bezorgd.nl

Bestel gratis Zwolse muzikanten tijdens Burendag

Zwolle – Speciaal voor het 5-jarig bestaan van het BuurtCultuurfonds wordt cultuur-bezorgd.nl gelanceerd. Van 19 augustus tot en met 11 september kunnen Zwollenaren acts bestellen, die tijdens Burendag (24 september) bezorgd worden door zogenaamde cultuurbezorgers.

De menukaart bestaat uit 12 Zwolse artiesten, die op twee verschillende plekken zullen optreden. Dus Harm Wolters bij de koffie, Hiigo voor de lunch of Henk en Mick als dessert? Tijdens Burendag kunnen ze zomaar gratis bij iedereen in de straat bezorgd worden.

Een culturele snack in verschillende wijken in Zwolle

Het bestellen van een artiest is enorm laagdrempelig. Op cultuur-bezorgd.nl zie je welke 12 acts je kunt bestellen en vervolgens selecteer je welke artiesten je het liefst ziet verschijnen tijdens Burendag. Vervolgens hoor je op 15 september of één van de gekozen artiesten ook daadwerkelijk bij je thuisbezorgd wordt. Omdat het Buurtcultuurfonds cultuur wil stimuleren in alle Zwolse wijken zal er gekeken worden naar een gelijke verdeling over alle wijken.

5 jaar BuurtCultuurfonds

Het BuurtCultuurfonds stimuleert al 5 jaar mensen met een goed idee voor hun buurt. Een buitenbios voor de flat, een boekenruilmarkt op het plein, een concert in de straat, een toneelstuk over de buurt of ander waanzinnig plan? Het Buurtcultuurfonds ondersteunt door te adviseren en te financieren. Dus ook na Burendag kan jouw straat of buurt een culturele boost krijgen.

Meer informatie over het BuurtCultuurfonds? Kijk op: Stadkamer.nl/buurtcultuurfonds.

Gerelateerde artikelen

Back to top button