Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Actie Warmlopers ten bate van De Bres

Zwolle – De Bres is enorm verrast door de opbrengst van de Warmlopers-actie voor inloophuis De Bres! Maar liefst €10.465,- heeft deze actie opgebracht. Zij zegt bedankt tegen de donateurs.

Dank ook voor de inspanningen van de loopgroep van de Bres. Zij hebben aan de 4 Engelse Mijl meegedaan en twee weken later ook nog aan de Westenholterun. De Bres heeft zich welkom gevoeld bij de gehouden activiteiten waar de Warmlopers haar bij betrokken. Ook de Gift City heeft hen geholpen door startbewijzen gratis ter beschikking te stellen.

Mooie ervaringen

Maar de mooiste verhalen komen van de deelnemers zelf: een verteld dat hij tijdens het lopen van de 4EM door zijn broer werd gegroet, bijzonder omdat hij geen contact meer met familie heeft en ze nu wel hebben kunnen zien dat hij niet ‘als een junk in de goot’ leeft. Dat is mooi toch?! De ander is niet te stuiten en loopt niet alleen de 4 EM maar ook de Westenholterun en zelfs de avond van de uitreiking nog een stuk met de Warmlopers mee. Hij geniet zichtbaar van de contacten.

Uiteindelijk is dat het doel waarvoor ze hebben gelopen, positieve ervaringen voor de deelnemers. Dat het deze actie tot gevolg heeft gehad en met dit bedrag als resultaat is werkelijk prachtig! Dank ook Jan Bakker die hen ‘gezien’ heeft en deelgenomen heeft aan ons loopgroepje. Peter Lindhout heeft namens het bestuur de cheque in ontvangst genomen. Ze gaan er een nieuwe piano van aanschaffen omdat de huidige gebreken heeft. Eventueel nog een muzikale activiteit houden en een minimawinkeltje starten waar bezoekers spulletjes kunnen halen en zelf mee helpen verkopen.

#warmlopers.nl #debreszwolle.nl #degiftcity.nl

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren