KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Act NONCHELANGE zet met nieuwe single volgende stap

Zwolle – ‘Weet Niet Wat Ik Moet‘ is de narcistische liefdes ballad en tevens derde single van Hedon Beurs act NONCHELANGE’s nog te verschijnen debuutalbum ‘Op Zoek Naar Gevoel. Op deze single beschrijft NONCHELANGE de twijfel. Een thema dat vaker terug gaat komen op zijn album. “Mijn album wordt een plaat vol gevoelige gevoelloze muziek, vol met thema’s als narcisme, twijfel en verdriet. Maar omdat ik er wat luchtig mee om ga wordt het ook meteen de leukste plaat van 2021.” Lachen geblazen dus aldus Maarten Hutman a.k.a. Nonchelange.

In bijhorende video van de single gaat de rapper annex zanger van Nederlandstalige indie-pop een waar gesprek aan met zichzelf in de spiegel. “Ik vond een tegenspeler in de video maar wat saai, twee keer mij is toch veel leuker? Als je goed kijkt zijn het zelfs drie versies van mij. En dan ook nog eens in spiegelbeeld, dus dat is dan eigenlijk zes keer NONCHELANGE! Geweldig toch?” Verteld NONCHELANGE trots. De track is gemaakt samen met LE MOTAT, met wie Nonchelange het label ‘NONMOT’ runt, waarop ook deze single is verschenen.

Productie komt net als bij zijn vorige singles volledig van NONCHELANGE’s hand en mag dit mogen we ook verwachten op de rest van zijn album. Afgelopen nacht om 00:00 verscheen de single al op Spotify en werd meteen goed opgemerkt. Het nummer werd door Spotify opgenomen in hun zéér populaire afspeellijst ‘New Music Friday’ met ruim 220.000 volgers.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren