Nieuws uit ZwolleSport

Aanstelling Fabian Veldwijk als trainer van Be Quick vrouwen 1 per direct beëindigd

Zwolle – Medio april is Fabian Veldwijk aangesteld als nieuwe trainer van Be Quick Vrouwen 1. Recente ontwikkelingen hebben gemaakt dat het bestuur heeft besloten om zijn aanstelling ongedaan te maken en de samenwerking met Fabian per direct te beëindigen.

In de afgelopen periode zijn er zaken aan het licht gekomen die niet bekend waren bij de aanstelling van Fabian. Deze ontwikkelingen hebben gemaakt dat het bestuur heeft besloten om de samenwerking met Fabian per direct te beëindigen.

De vrouwen van Be Quick spelen op het hoogste amateurniveau. De ambitie is om op dit niveau mee te doen in de bovenste regionen. Nadat vorig seizoen afscheid werd genomen van Cor Smit, moet Be Quick voor komend seizoen dus opnieuw op zoek naar een nieuwe trainer voor haar hoofdmacht van de vrouwendivisie.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button