EconomieNieuws uit Zwolle

Aanpassing straten in de buurt Werkeren in Stadshagen

Zwolle – De verkeerssituatie in de buurt Werkeren in Stadshagen wordt gewijzigd. Een deel van de Hogenhofstraat wordt niet toegankelijk voor autoverkeer. Door deze wijziging is de situatie niet meer logisch en daarom wordt de loop van de Hogenhofstraat en de aangrenzende Krijtenbergstraat en Langeveldsloostraat aangepast.

In de Hogenhofstraat komt een blokkade voor autoverkeer op de kruising met de Krijtenbergstraat. Het deel ten westen van de kruising is alleen nog toegankelijk en vindbaar vanaf de Langeveldsloostraat. Daarom zal dit van het deel van de Hogenhofstraat voortaan bij de Langeveldsloostraat horen, zoals op de bijgevoegde kaart is te zien.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button