112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

A50/A28: wegwerkzaamheden knooppunt Hattemerbroek

Rijkswaterstaat voert tussen donderdag 20 augustus en zaterdag 26 september wegwerkzaamheden uit op en nabij het knooppunt Hattemerbroek. Tijdens deze werkzaamheden zijn enkele verbindingswegen voor verkeer uit de richtingen Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle en Kampen diverse avonden en nachten afgesloten.

Afsluitingsperiodes

De rijbaan en verbindingswegen voor verkeer uit de richtingen Apeldoorn en Amersfoort in de richting van Kampen en de verbindingsweg van Apeldoorn in de richting van Amersfoort zijn afgesloten:

– van donderdag 20 augustus 20.00 uur tot vrijdag 21 augustus 05.00 uur.

De rijbaan en verbindingswegen voor verkeer uit de richting Kampen en Emmeloord in de richtingen Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle zijn afgesloten:

– van zaterdag 22 augustus 19.00 uur tot maandag 24 augustus 05.00 uur;

– van zaterdag 29 augustus 19.00 uur tot maandag 31 augustus 05.00 uur.

De verbindingsweg voor verkeer uit de richting Amersfoort in de richting Apeldoorn is tussen 28 augustus en 26 september iedere vrijdagavond vanaf 21.00 u tot de volgende ochtend 08.00 uur afgesloten

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vanAnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Back to top button