Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

A28: werkzaamheden knooppunt Hattemerbroek – Zwolle Centrum

ZWOLLE – Rijkswaterstaat voert in de maanden juni, juli en augustus werkzaamheden uit aan de A28. Dit is tussen knooppunt Hattemerbroek en Zwolle Centrum. In verband met de werkzaamheden is de A28 in de avonden en nachten afgesloten. En wel van maandag 24 juli tot donderdag 27 juli (van knooppunt Hattemerbroek naar Zwolle Centrum) en van maandag 28 augustus tot 31 augustus (Zwolle Noord naar knooppunt Hattemerbroek).

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van asfalt en aanbrengen van markering op het vernieuwde wegdek.

Afsluiting A28 knooppunt Hattemerbroek en Zwolle Centrum

In verband met de werkzaamheden is de A28 in de avonden en nachten afgesloten van maandag 24 juli tot donderdag 27 juli (van knooppunt Hattemerbroek naar Zwolle Centrum) en van maandag 28 augustus tot 31 augustus (Zwolle Noord naar knooppunt Hattemerbroek).

Ook voert men vanaf 5 juni gedurende verschillende avonden en nachten werkzaamheden uit. Tijdens deze momenten blijft doorstroming van verkeer mogelijk.

Werkzaamheden Spoolderplein

Naast de werkzaamheden op de A28, voert men ook onderhoud uit aan het Spoolderplein. In verband met die werkzaamheden is het Spoolderplein gefaseerd afgesloten voor verkeer van vrijdag 18 augustus tot vrijdag 25 augustus.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Gerelateerde artikelen

Back to top button